• Internetfilter voor mobiele telefonie

Nieuwsoverzicht


Belangrijk bericht: inflatiecorrectie

We willen u op de hoogte stellen van belangrijke ontwikkelingen in de telecomsector met betrekking tot de inflatiecorrectie van KPN en Vodafone per 1 oktober op mobiele abonnementen.

Lees hier ons artikel…


Wat kunt u doen als ouder tegen spamberichten bij uw kind op Instagram?

emobiel SPAM TipsHet komt steeds vaker voor dat kinderen spamberichten ontvangen met verwerpelijke inhoud. Wat kunt u hieraan doen en waar komt het eigenlijk vandaan?

Bij Emobiel vinden we het belangrijk dat u en iedereen die u dierbaar is veilig online is. Daarom leggen we in dit artikel uit wat het precies inhoudt en hoe u hiermee om gaat.

Lees hier ons artikel…

 


Emobiel schermtijd tips voor iOS en Android gebruikers

Emobiel schermtijd tips voor iOS en Android

Hoe gaat u verstandig om met de schermtijd van uw kinderen? Wat is goed en wat niet? Wij geven advies en handige tips, want binnen elk gezin gelden andere regels en Emobiel maakt het tenslotte makkelijk, voor iedereen 😉

Klik hier als u iOS (Apple, iPad etc.) heeft & Klik hier als u Android (Samsung, Sony, Huawei etc.) heeft

 

 


Emobiel Whitepaper

Emobiel online veilig Whitepaper

Hoe ga je om met online veiligheid? Emobiel helpt; we geven advies en goede tips waarmee je zelf afspraken kan maken! Download ‘m hier: Emobiel Whitepaper Download

 

 

 

 


Gefilterd internet, nu ook voor de smartphone

Emobiel levert als enige telecomprovider internet-filtering zonder meerkosten. Zowel voor de vaste als mobiele verbinding. Het Reformatorisch Dagblad ging in gesprek met onze adviseur Frans Zoeteman.

Lees meer

 

 


Emobiel VoIP/ Cloudtelefonie

Bij Emobiel kunt u ook al uw (zakelijke) vaste telefonie onderbrengen. Deze service bieden wij aan op basis van VoIP. Dit is een zeer innovatief telecom concept  waarmee u belt via internet.  Vaste telefonie via VoIP staat vooral bekend om zijn betrouwbaarheid en voordeel in de kosten. En al uw communicatie diensten ontvangt u op één factuur! Makkelijk toch?

Lees meer